...

ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Επιλέξτε από τους επαγγελματίες θεραπευτές μας ανάλογα με το είδος μασάζ που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας. Οι θεραπευτές μας καλύπτουν όλα τα πιο γνωστά είδη massage. Ρωτήστε μας για τις νέες θεραπεύτριες και θεραπευτές μέσω μηνύματος στο Whatsapp!

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ MASSAGE WAY

for all pics
for all pics
for all pics
for all pics

Frequently Asked Questions

Είμαστε μια πλατφόρμα αφοσιωμένη σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επειδή ακριβώς είδαμε ένα τεράστιο κενό στην αγορά. Το νούμερο ένα massage της πόλης είναι πραγματικότητα τώρα και στη γειτονιά σου.

Το να βρεις μια καλή φυσικοθεραπεύτρια ή φυσικοθεραπευτή για μασαζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα πραγματικά VIP massage service σου παρέχει τα πάντα από το Α ως το Ω, με σκοπό να διαφοροποιηθεί από τη μάζα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Μουσική, ζεστές πέτρες, εκπληκτικά αιθέρια έλαια και έξτρα πετσέτες, βεντούζες, και body scrub. Your very own massage therapist – a quick phone call away!

Το signature χαλαρωτικό μασάζ που προσφέρουμε είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Άλλωστε συνδιάζεται με όποια άλλη έξτρα υπηρεσία εσείς επιθυμείτε. Εάν έχετε όρεξη για κάτι πιο εξωτικό μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε κάτι από τον κατάλογο.

FREE CHOICE 5

€260

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

5 θεραπείες ελεύθερης επιλογής από το μενού διάρκειας 1h με απασχόληση 1 θεραπευτή σε ωράριο 12:00-17:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή

FREE CHOICE 10

€520

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

10 θεραπείες ελεύθερης επιλογής από το μενού διάρκειας 1h με απασχόληση 1 θεραπευτή σε ωράριο 12:00-17:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή

If you love massage as much as we do...

Απολαύστε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.